dilluns, 18 de maig del 2009

Xerrant xerrant... em perdut el pollego

Toca desnivell, el gran projecte de la temporada no ens pot agafar amb els pixats al ventre, si hi anem, hi anem a totes, per tant, avui anem a entrenar.

L'objectiu es pujar al pollego inferior del Pedraforca per la Gran Diagonal i baixar fent un rapel que ja s'ens va resistir una vegada.

Comencem amb ganes, muntanya amunt i entre els pins i avets del bosc, comencem a entreveure la diagonal que creua la cara sud del Pedraforca, i despres d'una travessa arribem als seus peus, on hi queda una clapa de neu.

Anem progressant amb confiança, el pendent es fort, gairebe hem de posar les mans a cada pas, pero anem amb confiança, xerrant de tot i res, quant... de sobte...

-ostres, es veu el Canigo ben nevat
-el Canigo? i on es el pollego inferior???
-tiu, hem sembla que ens hem equivocat...

Resumint, que ja haviem fet el pollego superior dos o tres vegades, una l'inferior i ara podem dir amb orgull, que tambe hem fet el Fals pollego.

Dinem dins un forat que ens arrecera del vent i busquem un cami que ens compensi la pifia, i a fe de deu que el trobem, ens perdem tres o quatre vegades mes i acabem fent un safari fotografic a sis o set daines que corrien per alla.

Aixo si, desnivell, tranquilitat i descoberta, la que volgueu, sort de les braves i les olives del bar de Saldes...

4 comentaris:

Pekas ha dit...

Nano nano.... ayyssss... aquesta joventut... :-)))

Escolta.. jo aquest Juny el tinc de vacances... o sea.. si se tercia .. i te apetece... a parte de unas bravas y una birreta... podriem fer quelquechose... nooooooo...???? :-)))

Salut i muntanyes.. company...

jb500.blogspot.com ha dit...

holaaa

donçs se tercia i apetece jejeje

ens fem un truc o un mail i liem alguna de bona aquest mes

v'sss

Becki ha dit...

Jo també m'apuntooooooooooooo! Si em voleu, of course! ;) un petunassu!

jb500.blogspot.com ha dit...

holaaa

i tant que et volem, de tota manera, a veure quin dia quedem, que ja estem a mitg mes ;-)

v'sss