diumenge, 10 de febrer del 2008

PRIMERA SORTIDA BTT DEL 2008



Ahir al vespre estava mirant cims al voltant de casa, que estesin a la llista dels cent cims de la feec, i mentre anava reseguint los, vaig trobar una linia que permetia fer ne molts, i si incloem la Mola i Montserrat, donar la volta a Sant Cugat de cim a cim.

Manca molt per tancar la ruta, pero inclou el puig Madrona, el panta de Vallvidrera, el puig D'Olorda, Sant Pere Martir, turo de Magarola, el cami dels Monjos, entre Sant Cugat i la Mola de Sant Llorençs del Munt, una part de la ruta dels Tres Monestirs fins Montserrat, i la tornada a Sant Cugat.

S'admeten tot tipus de suggeriments, consells, rutes i modificacions!!!

Son tots d'una alçada modesta, pero tenen la gracia d'estar envoltats de boscos frondosos i que es poden fer en una matinal, aixó si, un a un.

Aquest mati he fet les primeres prospeccions de l'inici del cercle, he agafat la btt, (per primera vegada al 2008, quina vergonya), i he anat cap a can Borrell, d'alla he anat fins a can Coll, ja a Cerdanyola, can Cata i he anat reseguint el gr-92 fins el Forat del Vent, recordant vells camins dels inicis del btt a collserola, ja fa 15 anys...





He agafat el pulsometre, pero ni el miro, despres del susto que m'ha donat mentre esmorçaba, m'el poso i el primer que marca es que estic a 284 polsacions!!!





Al Forat del Vent es pot agafar la Carretera de les Aigues,





que resegueix Collserola amb les millors vistes de Barcelona, m'arribo fins el Turó de Magarola, primer de la llista dels Cent Cims que vull fer de la zona de Collserola, amb un petit banc de fusta per observar les aus i unes vistes fantastiques del smogline de Barcelona i Montserrat i la Mola a l'altra banda.




L'acces esta prohibit a les btt, i cal anar hi a peu,pero es molt poca distancia.



D'aqui, baixo fins a l'ermita de Sant Medir



i d'alla a Sant Cugat, seguint el Cami que mena a can Borrell, on estic apunt de parar, quina oloreta de carn a la brasa!!!

La primera etapa ja esta feta, m'ha costat trobar els camins que recordava, i he perdut molt temps amunt i vall, apart de la penosa forma fisica, pero en un parell d'horetes, ja tenim un troset del cercle!!!

PD.
Algu te un GPS conectable al google earth???