diumenge, 30 de març del 2008

TARDA DE DIUMENGE

Dia de canvi d'horaris, ens llevem tard,pero la sensacio es que encara es massa d'hora... el mateix amb el vermut, el dinar... les dues feres tampoc no ho tenen massa clar, dinen sense ganes i donen molt la murga.

Suposo que dema, al plegar de la feina i veure que encara tinc un parell d'hores de claror, hem fara pasar el mal humor, pero aixo del canvi d'horari no esta fet per mi.

Per treure'm l'aborriment de sobre, agafo un ratillo la btt, per recuperar un parell de camins que tinc previstos per una ruta a peu per collserola que volem organitzar al octubre, els trobo i son transitables, tot i que sembla que siguis a un tunel vegetal.



Tambe aprofito per probar una mascareta buff pel polen, molt efectiva, tot i que fa bastanta calor i agobia una mica, potser es la manca de practica, pero almenys podre sortir amb la btt sense estornudar cada 3 minuts. De tota manera, es bastant cara, casi 25 euros, i nomes garantitzen 6 mesos d'efectivitat...

mascara buff

De tornada, paso pel costat del pi d'en xandri, simbol santcugatenc, i mes desde que uns bretols van probar de tallar lo.