dilluns, 14 de febrer de 2011

PANCAKE DE POMA

14 de febrer, dia dels enamorats a tot arreu...

Segur?

NO!!!

Un grapat d'irreductibles del sud d'Europa s'entesten a mantenir el seu propi dia del enamorats, la diada de Sant Jordi, regalant llibres i roses a tort i a dret.

De tota manera, donada la habitual vena practica i jolgorio-festiva que ens caracteritza, per que celebrar ne una si en pots celebrar dues???

Doncs això, tot i mantenir les esencies pàtries a capa i espasa, li he preparat un sopar intim a la meva Sra. Esposa, i el fet de que els propers caps de setmana es bastant possible que les canals, goulottes i corredors del Pirineu estaràn en unes condicions fantàstiques i algun amigot m'ha proposat fer hi alguna escapada, no hi te res a veure...

Anem doncs a la recepta dels postres:

S'agafen dues pomes, es tallen a lamines i s'enrroseixen a la paella amb una miqueta de mantega
Mentrestant, s'escalfa el forn a 200 graus i fem un batut amb tres ous, sal, un got de farina i un de lletUn cop veiem les pomes rosetes, es posen en un recipient per anar al forn i afegim el batut.10 minutets de forn, hi posem una mica de sucre moreno, una mica mes de mantega i ho posem 5 minuts mes al forn.

A la que soni l'avis, es treu i se li fa una foto per deixar constància de les habilitats culinàries d'un mateix


BON PROFIT!!!

La recepta original la teniu aquí:
http://eltiempodelamarmota.blogspot.com/

M'han comentat que aquestes receptes no engreixen gens ni mica, no son pecaminoses, i la seva ingesta no ocasiona cap tipus de penitencia...
http://www.lacabrasiempretiraalmonte.com/2011/02/pecado-y-penitencia-ciclista.html