diumenge, 10 de febrer de 2008

PRIMERA SORTIDA BTT DEL 2008Ahir al vespre estava mirant cims al voltant de casa, que estesin a la llista dels cent cims de la feec, i mentre anava reseguint los, vaig trobar una linia que permetia fer ne molts, i si incloem la Mola i Montserrat, donar la volta a Sant Cugat de cim a cim.

Manca molt per tancar la ruta, pero inclou el puig Madrona, el panta de Vallvidrera, el puig D'Olorda, Sant Pere Martir, turo de Magarola, el cami dels Monjos, entre Sant Cugat i la Mola de Sant Llorençs del Munt, una part de la ruta dels Tres Monestirs fins Montserrat, i la tornada a Sant Cugat.

S'admeten tot tipus de suggeriments, consells, rutes i modificacions!!!

Son tots d'una alçada modesta, pero tenen la gracia d'estar envoltats de boscos frondosos i que es poden fer en una matinal, aixó si, un a un.

Aquest mati he fet les primeres prospeccions de l'inici del cercle, he agafat la btt, (per primera vegada al 2008, quina vergonya), i he anat cap a can Borrell, d'alla he anat fins a can Coll, ja a Cerdanyola, can Cata i he anat reseguint el gr-92 fins el Forat del Vent, recordant vells camins dels inicis del btt a collserola, ja fa 15 anys...

He agafat el pulsometre, pero ni el miro, despres del susto que m'ha donat mentre esmorçaba, m'el poso i el primer que marca es que estic a 284 polsacions!!!

Al Forat del Vent es pot agafar la Carretera de les Aigues,

que resegueix Collserola amb les millors vistes de Barcelona, m'arribo fins el Turó de Magarola, primer de la llista dels Cent Cims que vull fer de la zona de Collserola, amb un petit banc de fusta per observar les aus i unes vistes fantastiques del smogline de Barcelona i Montserrat i la Mola a l'altra banda.
L'acces esta prohibit a les btt, i cal anar hi a peu,pero es molt poca distancia.D'aqui, baixo fins a l'ermita de Sant Mediri d'alla a Sant Cugat, seguint el Cami que mena a can Borrell, on estic apunt de parar, quina oloreta de carn a la brasa!!!

La primera etapa ja esta feta, m'ha costat trobar els camins que recordava, i he perdut molt temps amunt i vall, apart de la penosa forma fisica, pero en un parell d'horetes, ja tenim un troset del cercle!!!

PD.
Algu te un GPS conectable al google earth???

7 comentaris:

Waldo ha dit...

Molt bé nano :)
I molt recomanable la visita al turó de Magarola, encara recordo com el vaig descobrir de casualitat fent una matinal de Barna a St Cugat. És un d'aquells llocs que sorprenen.

JB ha dit...

la veritat es que el turo de magarola ha estat una sorpresa molt agradable, i les vistes son fantastiques.

si aconsegueixo tancar el cercle, espero que vindras a fer lo, amb vivac a monserrat!!!

el que no se es quin nom posar li... cercle del vent??? pedals encerclats??? gilipollada esventada???

:-))))

v'sss

Waldo ha dit...

Doncs jo li posaria "el ciment i amagar" perquè s'hauran de fer virgueries per a no trepitjar zones urbanitzades jajaja

Carlos ha dit...

Hoy yo también he cogido la btt pero para hacer un poco de volumén en el carril-bici ...... y un tio con pelo blanco (ya no cumple los 60) me ha pasado y ... no lo he podido coger!!! a) entreno poco (que va a ser que si).
b) me hago mayor (también).
c) Hay gente que estira la vida de buena manera.
d) todas son correctas (yo pongo la X a esta ;-))))

JB ha dit...

waldo, molt bo el nom!!!
la veritat es que, mirant el mapa, s'han de fer meravelles per no trobar se tancat entre cases, autopistes, carreteres i poligons industrials.

carlos, creo que mi opcion tambien es la d, todas son correctas :-)))
pero lo mio es peor, no he adelantado a nadie en toda la mañana... bueno si, a un grupito de mindundis que he pillado en una trialera que conozco bien, eso si, que nos quiten lo bailao.

v'sss

Pekas ha dit...

jejejeje... vente pa viladrau clorofila power... :-)))) que hemos de darle a los pedales...

Salut i pedales... :-))))

Fedred Blackworker ha dit...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.