diumenge, 27 de novembre de 2011

PUJADA AL PUIG MADRONA AMB LA BTT

Ja feia molt que no publicava res al blog, coses de la vida i les prioritats, pero avui, despres de sortit un parell d'horetes amb la btt, m'he decidit, he d'aprofitar la enorme quatitat de dades que implica sortir amb la btt i reflexionar una mica.

He sortit amb el gps, el comptakilometres, el movil-camara, amb el mapa escanejat i, es clar, la btt.

La sortida es senzilla, de Sant Cugat a Can Cadena, fins Can Montmany i despres d'un parell de rampes maques, la Ermita de la Salut, tornem un tros avall i agafem la pista que surt a l'esquerra, amb una cadena i despres de un kilometre i mig, amb un desnivell considerable, arribo dalt del Puig Madrona, amb bones vistes, tot i els nubols,.

La tornada la faig per la banda de Rubi, tornada cap a Valldoreix i Sant Cugat de nou.

En total, un parell d'horetes de btt.Un cop a casa, dono d'alta el pic al recull dels Cent Cims de la web de la FEEC, traspaso les dades de la ruta al gps al ordinador, les pujo al wikiloc i poso l'enllaç al article del blog, conecto el movil al ordinador i pujo les fotos al picassa i enllaço l'album tambe al article, i, per acabar, les dades del compta kilometres les poso al programa de gestio d'entrenament...En total, una horeta de remenar l'ordinador.

Ens estem tornant bojos amb tanta maquineta, no???

2 comentaris:

Noe ha dit...

Pues si, entre una cosa u otra, dedicamos unas tantas horas al ordenador: que si descarga fotos de la camara, sube a un servidor de fotos, escribe cronica, enlaza, etc etc etc.....
Aunque me gusta mucho compartir mis aventuras y tenerlas guardadas para revivirlas en un futuro, ultimamente he reducido mucho el tiempo que dedico a ello. Espero retomarlo con fuerza mas adelante :)
Saludos!

JB ha dit...

holaaa

retomalo, que tus cronicas son la bomba ;-)

v'sss