dimarts, 1 de setembre de 2009

MATAGALLS PER SANT SEGIMON

Es el bar de carretera per excelencia, les 4 carreteres, a Tona, hi pares anant en moto, anant a escalar, amb la btt, tant si vas al pirineu, al montseny... el que no habia vist mai son els xuxos king size que tenen, no vaig ni pensar a fer los una foto

Avui tenim un objectiu asequible, esperem que sense nubols, que ultimament no ens els treiem de sobre, pujarem al matagalls per Sant segimon, sortint de Viladrau

L'itinerari comença amb una pista ben ampla que comença al costat del restaurant la Solana, on tenim previst dinar, per cert, molt be (sembla que faci una guia gastronomica...), i despres d'una mitja hora, s'agafa un cami a l'esquerra cap una masia amb una font de doble canyo.

En aquest punt ens internem al bosc, que comença a mostrar els colors de la tardor, grocs, marrons, vermells encesos... aixo si, els verds encara hi predominen amb tots els tons de la paleta.

Poc abans d'arribar a Sant Segimon trobem un desviament cap a la dreta, es la nova variant del cami, l'antic pasaba pel costat de Sant Segimon, be, pel mitg, pero ara ja no es una masia abandonada, esta rehabilitada, tenen cavalls, i poques ganes de que pasi gent pel mitg de casa mentre estant treballant.

Sortim al coll de les tres creus i caminem per una pista ampla fins que fa una curva de dretes molt tancada, on agafem un caminet amunt que ens deixa de nou a l'antic itinerari, que va carenant ja fins el Matagalls, on arribem en una horeta.

Fem les fotos de rigor i marxem avall, tot el dia que els nuvols van jugant amb nosaltres, pero ara no n'hi ha ni un i el sol pica de valent.

Un parell d'horetes i una pila de fotos mes tard, arribem a la Solana, i en menys temps del que es triga en explicar ho, ja estem endrapant i fent plans per aquest hivern.