diumenge, 16 de novembre de 2008

GR11-GR92, LA PLATJA A L'HIVERN

Dia 1, del Port de la Selva a Cadaques, passant pel far del Cap de CreusJa feia dies que tenia ganes de començar a recuperar la forma, i encara mes temps que volia fer aquesta travessa. Dit i fet, ho parlem amb l'amic d'Idaho i en res ja som al cotxe amb les motxilles i el mapa

Arribem al Port de la Selva i tenim lloc per aparcar on volem, avantatges de la costa al hivern, ens posem les botes i comencem a seguir els senyals del gr11, algun de tamany minuscul, cap al far de la "fi del mon"

Hi arribo bastant tocat, i encara ens toca arribar nos a Cadaques, seguint el cami de ronda, per tant, deixem la cervesa per mes tard.

Entre una pila de camps d'oliveres, per fi veiem port lligat, amb la casa de Salvador Dali i una pila de turistes fent se nosa mutuament amb els seus cotxes, pensem que tenim Cadaques a tocar, pero la veritat es que encara queda una bona tirada, per sort, tal i com arribem a la parada de taxis, en trobem un que descarrega una parella, i ens hi pujem, molt be per l'horari, pero la cerveseta queda retardada de nou.

Arribem al Port de la Selva sense masses novetats, mes enlla de la "original" banda sonora amb que la taxista ens obsequia durant el viatge, i la clavada monumental que ens cobra per fer uns 15 km mal comptats.

Triguem 5 minutets en tornar a vestir nos depersones normals, i en el moment en que ja gairebe assaboria la ben guanyada cervesa, ens adonem que una de les rodes del cotxes esta gairebe desinflada, la inflem amb la manxa, pero no estem massa segurs de si aguantara tot el viatge, i preferim tirar avall amb calma.

Resumint, que despres de gairebe 25 km de caminar, encara tinc pendent la cerveseta per refer me.