dissabte, 19 de juliol del 2008

CUINA DE SUBSISTENCIA PER "RODRIGUES" ARRUINATS

Ja son dos quarts de quatre i encara no sabem que dinar, hem estat una bona estona jugant amb els pitufos a la mini piscina i s'ens han fet les tantes.

Obro la nevera i no trobo res massa atraient, de fet, no tenim massa gana de menjar... ni de cuinar. trobo un parell de tomaquets, una llimona del llimoner de la terrasseta, un pot de cigrons a l'armari....

Mira, farem humus

Hem falten alguns ingredients, pero tiro amb el que tinc i a veure que tal queda.

RECEPTA "TUNING" DE HUMUS AMB EL QUE TINC A LA NEVERA:

S'agafa un pot de cigrons cuits del eroski de 500 grams i es posen 40 segons al microones, es treuen i es colen per eliminar el suc.

Es posen en un got de minipimer els cigrons, el suc de mitja llimona, sal, una mica d'oli i un parell de fulles de menta fresca acabada de cullir del test de la terrasseta.

Es pica tot fins que tingui la textura i consistencia del ciment armat, mentre es pica cal anar posant hi rajolins d'oli per mantenir intacta la integritat del minipimer i evitar que es cremi o exploti.

Un cop fet, es posa al congelador per refredar ho, mentre tallem un parell de tomaquets a grills i els posem de manera mes o menys artistica.

Posem el humus al mig del plat, una mica de pedre vermell dolç, un rajoli d'oli, un parell o tres de torradetes, i a la taula.

La jefa, que m'estima molt, diu que dolent del tot no m'ha quedat.

4 comentaris:

Martí ha dit...

¿Una llimona del llimoner?
¿Menta fresca del test?
Quina envejaaaaaaaaaa ;-)

la granota ha dit...

Pues no te ha quedado nada mal!

jb500.blogspot.com ha dit...

holaaa

waldo: ma mare, que es una megacrak mab les plantes, i aprofita per cultivar alguna coseta mes que floretes :-)))

granota: aunque este mal que lo diga yo, quedo bastante bien, me falto un poco de tahin para acabar de darle "saborsito", habra que pasar por la tienda, que no estoy para cultivar sesamo en la terraza :-)))

v'sss

jb500.blogspot.com ha dit...

parece que voy aprendiendo, uno de los platos de la cena de ayer, con 4 amiguetes, en la terracita de casa, fue este, y me pidieron la receta!!!

estoy que no quepo en mi cuerpo humano

:-))))))