dimecres, 29 d’agost de 2007

ARESTA SISCARO ASCOBES

Dissabte 25 d’agost vam anar, amb en Waldo, a l’aresta entre el pic del Siscaró i el pic d’Ascobes, a Andorra, desprès d’una tarda de divendres d’investigació i localització de rocodroms andorrants i l’activitat pròpia del país, l’andorring, altrament dit, l’alegre desgast de targeta.

La sortida es al fons de la vall del riu Madriu, deixant el cotxe desprès del càmping, en un pàrking improvisat desprès de passar un pont.

A uns deu minuts es troba l’inici del camí als estanys de Siscaró i el refugi lliure annex
Hi ha una bona pujada al costat d’un torrent que baixa dels llacs, un cop allà, vàrem seguir unes marques del grp que anaven en direcció del pic del Siscaró, tot i que a mitja pujada el cel es va acabar de tapar i varen començar alguns trons, cada vegada mes propers, i vam decidir canviar l’objectiu del dia.
Anem fins el refugi de Juclar, seguint el que sembla un tram nou del grp, amb algun tram amb bastant pati i equipat amb un cable de vida com si extractes d’una via ferrata.

L’objectiu del desviament sembla clar, fer arribar el grp al refugi Juclar fàcilment, i aprofitar que aviat serà un refugi guardat...

Un cop arribem, dinem una mica mentre anem observant el cel, fa ullades de sol, però no acaba d’aclarir se i decidim baixar cap el cotxe, acabant l’activitat amb 6 horetes de caminar.

De moment, crestes 1, novatillos crestaires team 0...

Agafem el cotxe i anem cap al refugi de Merialles, demà toca la cresta del Gasamir al Canigó, on arribem, desprès de una parada tècnica a Puigcerdà, per rehidratar nos convenientment amb un parell de cerveses-cocacoles.

2 comentaris:

Waldo ha dit...

El pitjor és que mentre estavem en la fase d'hidratació a Puigcerdà feia un dia espaterrant :-(((

Pekas ha dit...

jejejeje... aixó si que no... aquesta cresta també os va "guanyar"...????

Pues res nois... només os queda que entrenar... i entrenar... ( i tenir una mica més de confiança amb el temps i amb vosaltres... )
;-))))))))