diumenge, 3 de juny de 2007

EPOCA DE CANVIS

Soc al terrat de casa, assegut a terra, acabo de pujar, un cop tenim tota la familia banyada, sopada i dormida.

Una tassa fumeja al costat amb una infusio d’herbes, fa calor, i no te massa rao de ser pendre una infusio calenta, de fet, les rajoles del terra estan encara calentes del sol de tot el dia, i si no fos per l’airet que corre, estaria suant. Es l’idea de l’infusio calenta, pressa en silenci, deixant passar el temps, el que compte en aquest moment.

He ences una cigarreta, nomes ho faig en moments molt complicats, es la meva manera de dir li al mon que no vull ningu a menys de dos metres a la rodona, l’olor del fum del tabac es com els colors llampants d’alguna bestiola verinosa, no t’acostis.

El sol ja no es mes que un lleu fil de llum que apareix per sobre de l’edifici de la dreta de casa, mentre que la foscor de la banda esquerra ens fa visibles els primers estels.

No m’han agradat mai els canvis, soc de pedra picada, una mica monolitic, als tres anys ja sabia que m’agradava anar en bici, i als deu, després de veure un reportatge d’un esquiador extrem, crec que es deia patrick vallensant, tambe vaig saber que m’agradava la muntanya i esquiar.

Alguna cosa fare aquests dies, cal que deixi enrrera la paralisi de l’analisi i, d’una vegada per totes, agafi el toro per les banyes, hem busqui la xarxa adecuada, comprobi la corda, el grigri i l’assegurador, i hem decideixi a fer el pas endavant.

v'sss

4 comentaris:

gambusinus ha dit...

Carai noi...dons estem igual i a més ben ficats (en hipoteques, despesses, etc), es un pas a donar amb molta conciencia i amb molta seguretat.

Jo fa un temps que també estic fart del tiopus de feina, sempre lo mateix, som d0una mena de persones que no podem estar quiets per aquest motiu penso que la nostra feina seria...algo més mogudeta, en alguna cosa que realment ens ompli, fer impostos i mandangues...no m'omple gens ni mica. Fa un temps enlla (rollo guerra de les galaxies) em vaig proposar ficar-me en unas opos, a bomber de la generalitat, els focs d'aquell estiu per la zona del Berguedà em van donar l'empenta, poc em va recolçar la ex...i al final en no res es va quedar; treure't el carnet de camió, el psicotecnic el vaig passar, i al arriba a les proves de catala, al escrit me la van fotre...ara ja s'ha passat l'arros.

Una abraçada

p.. aquestes converses, millor amb unes birres davant

Pekas ha dit...

juasjuasjuajsuas... Vaya par de dos... :-))))

Esa "extraña pareja"... :-)))

Aysssss... companys... será la edad..??? el tiempo..??? jejeje...

Tranquilos...tranquilos... siempre hay tiempo para los cambios... poquito a poco... sin prisa ... pero sin pausa.... cojer el toro por los cuernos... y la vaca...y lo que haga falta.. :-))))

Un abrazo apañero...

PD. Estic amb el Jordi.. aquestes converses...millor amb birres devant... ( o un bon got de vi..
:-))

Auxiau... bon profit... :-)))

JB500 ha dit...

holaaa

bueeeno vaaaaa, aviseu quin dia us va be i compro un parell de packs de birres o unes ampolletes de vi i xerrem una estona, que aquest cap de setmana acabare de netejar la terrasseta i podem fer un soparet.

vinyi ha dit...

Jb the deixat un postit explicant com es posen els postits jeje em sap greu no haver respost abans, no he entrat en bastants dies al txatifactor.